« Tilbage

Vin, gastronomi og forkælelse i Toscana

Med en beliggenhed i hjertet af Toscanas smukke landlige omgivelser er der rige muligheder for både at få et indblik i det traditionelle liv på landet bl.a. med produktion af vine, olivenolie og lækre fødevarer, men også med masser af gode muligheder for vinsmagninger, gourmetoplevelser, termiske bade med meget mere. Her er en række eksempler som både foregår på selve ejendommen eller i nærområdet:

Vinsmagning: Der er mulighed for at bestille flere forskellige former for vinsmagning på ejendommen, guidet rundvisning og få et spændende indblik i vingårdens historie. Der vil, lidt afhængig af den valgte vinsmagning blive givet prøver på både rød, rosé og hvidvine samt samt likør og grappa.  Sammen med vinene vil der også blive serveret lidt god mad, naturligvis lokalt produceret. Det er også muligt at få arrangeret vinsmagning på en lang række andre vingårde i bl.a. Chianti, Montalcino og Montepulciano både med og uden guide og chauffør.

Kokkeskole: Lær at lave typiske toscanske retter og at sætte maden sammen med de rette vine. Du kan også lære at lave forskellige former for pasta, helt fra bunden, og naturligvis lavet af økologiske råvarer. Det er også muligt at få en lokal kok til at komme til din villa/lejlighed, og så kan man kokkerere sammen med ham.

Vin- og olivenhøst: I høstsæsonen er det muligt at deltage i høsten af vin og oliven og lære om produktionen fra drue til færdigt produkt.

Trøffeljagt: Tag med en trøffeljæger og hans hund på trøffeljagt i skovene og besøg trøffel museet og lær om konservering af trøfler.

Oste: Lær at lave en traditionel Pecorino de Pienze ost. Bliv guidet gennem hele processen og nyd bagefter en 4-retters frokost, hvor man naturligvis også smager forskellige oste.

Afslapning: Få en dejlig omgang massage i din villa/lejlighed af certificeret massage terapeut. Man kan også deltage i kursus i mindfullness, winefullness eller private yoga lektioner.

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken