Rejse & afbestillingsforsikring

Atlantik Travel har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din rejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse-eller afbestillingsforsikring gennem Atlantik Travel, kan du kontakte din rejsekonsulent eller kontakte vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@atlantik.dk

Europæiske ERV rejseforsikring

Det er vigtigt at du undersøger, hvis du har en rejseforsikring, om den dækker tilstrækkeligt, når der er tale om aktiv ferie - især hvis det er i et storvildtsområde. Vores rejseforsikringer er altid PLUS-forsikring inkl. bagagedækning. 

Du kan derfor tilkøbe en Teknisk Udstyrsforsikring, så den svarer til værdien af alt dit udstyr.

Bemærk: Vi kan også sælge dig denne forsikring, hvis du rejser med et andet bureau eller har arrangeret turen selv.

Afbestillingsforsikring

Rammer akut sygdom, som medfører hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje dig selv, dine nærmeste pårørende eller din rejseledsager, kan du uden omkostninger annullere rejsen eller udsætte den til et mere passende tidspunkt. Brand eller indbrud i egen bolig eller egen virksomhed umiddelbart inden afrejse kan også være grund til at annullere eller udsætte rejsen.

Du kan hos Atlantik Travel kan vi tilbyede en afbestillingsforsikring som koster 7% af rejsens pris.
Har du tegnet en afbestillingsforsikring til 7% vil du få refunderet rejsens pris af Europæiske ERV Rejseforsikring.

Afbestillingsforsikringen skal bestilles samtidig med rejsen, og SENEST ved indbetaling af depositum. Efter indbetaling af depositum, er det ikke længere muligt at tegne afbestillingsforsikring på rejsen.

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken