Skotlands enestående landskaber

Højdepunkter

  • Enestående naturoplevelser
  • Ro, stilhed og forkælelse
  • Ophold af meget høj standard
  • Skotternes varme gæstfrihed

Oplev storslåede landskaber med en kæmpestor variation

Skotland har utrolig meget at byde på, ikke mindst for naturelskere. Storslåede landskaber med en kæmpestor variation: Øde hedestrækninger, flotte bjerge, dybe søer, brusende floder og bække, store skove, frodige græsgange og betagende kyststrækninger. Her er der højt til himlen og ofte et fantastisk lys, da vejret generelt veksler meget, med en skønsom blanding af sol, regn og skyer.

Oplevelser for enhver smag

Alle disse uforglemmelige landskaber bliver så yderligere krydret med charmerende landsbyer, historiske købstæder, og de to meget forskellige men begge spændende storbyer, Edinburgh og Glasgow.  Og så er her også hyggelige pubs, gode restauranter, mange forskellige whiskydestillerier, en perlerække af golfbaner, gamle borge med meget mere, så på en ferie i Skotland er der rigtig meget at opleve.

Et venligt folkefærd med en charmerende accent

Og så må vi selvfølgelig ikke glemme skotterne selv. Utrolig venlige og charmerende med en herlig accent, som ikke altid er lige nem at forstå. Selvom Skotland er en del af Storbritannien, er det også et land helt for sig selv, og hvis du virkelig vil fornærme en skotte, skal du bare spørge ham, om han er engelsk. 

 

Søgeresultater
HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63214302

Sofie Nielsen

Telefon: 63214307

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken