VÆLG INDLOGERINGSDATO -
DAGES OPHOLD -
RING FOR PRIS -
Ring for bestilling (+45) 56 36 25 45

Ferie i Toscana
- Borgo Santo Stefano 

Beliggende i skønne Castiglion Fiorentino

Højdepunkter

 • Oplev de smukke toscanske landskaber og de hyggelige byer
 • Bo skønt i historiske omgivelser
 • Nyd lækre måltider og smag på de mange dejlige vine
 • Tag del i de mange aktivitetsmuligheder, som området byder på

Castiglion Fiorentino - unik placering for naturelskere

Den specielle geografiske placering giver også naturelskere mulighed for at nyde gåture langs de gamle ruter i Valle di Chio. Gæsterne finder til deres rådighed kort, vejledninger til vandreture og mountainbike-stier samt yderligere anbefalinger og information for fuldt ud at nyde området.

Casali er en gård spredt ud på mange forskellige bygninger. Den er beliggende i det maleriske toscanske landskab i den charmerende Valle di Chio i Castiglion Fiorentino, mellem Cortona og Arezzo.  Hver ejendom er omhyggeligt renoveret og tilbyder forskellige slags boliger fra lejligheder til fritliggende villaer med pools og haver. Alle er blevet restaureret for at bevare deres rustikke charme, men tilbyder alle moderne faciliteter, der gør dit ophold i Toscana uforglemmeligt og behageligt.

Landsbyen ligger samlet på en bjergskråning og er omgivet af et skønt varieret grønt område med adgang til vandrestier i det smukke toscanske landskab. Poolområdet er naturskønt beliggende i en olivenlund og med en uforglemmelig udsigt over landskabet og byen Castiglion Fiorentino. Det store fælles poolområde har en stor swimmingpool, der er 14 x 7 meter.

Alle lejligheder er udstyret med: satellit-tv, vaskerum, opvaskemaskine, køleskab, ovn, hårtørrer, telefon, Wi-Fi, varme og aircondition.

Borgo Santo Stefano - Charmerende indkvarteringsmuligheder 

Ejendommen består af tre forskellige enheder opdelt i to forskellige strukturer. Den lille landsby Santo Stefano var engang en gårdlandsby bygget omkring 1850, naturskønt beliggende på en bjergskråning med udsigt til hele dalen. Ejendommen ligger 7 km fra landsbyen Castiglion Fiorentino (Arezzo). De to strukturer plejede at være en gammel bondegård og en gammel stald. Renoveringen af ​​denne ejendom blev afsluttet i 1998 og omdannede den forladte ejendom til tre forskellige indkvarteringer.  Bondegården hedder nu "Casa Fufigna" og består af to enheder, der hver har to soveværelser og to badeværelser.

Den gamle lade, der nu hedder "Il Granaio", er en charmerende lejlighed med to soveværelser og to badeværelser. Ejendommen er omgivet af en smukt designet have, der gør det muligt for de enkelte enheder at nyde private rum og frit bruge den store swimmingpool, der ligger i centrum af ejendommen.

I haven er der en stor stengrill til rådighed for gæsterne. Garagen giver parkeringsplads til tre køretøjer. Hele ejendommen kan rumme 12 til 14 personer, og vil dermed også være perfekt til en stor familie. Alle lejligheder er udstyret med tv, vaskerum, opvaskemaskine, køleskab, ovn, hårtørrer, telefon, trådløs internetadgang og varme.

 

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Toscana  
Denne rejse er baseret på kør-selv-ferie, men det er muligt at tilkøbe flyrejse og transfer eller lejebil. Man kan selvfølgelig også vælge at tage toget. 

Ved ankomst til velkomstkontoret vil man blive mødt af en medarbejder, som vil eskortere jer til villaen/lejligheden og naturligvis gennemgå stedets faciliteter og aktivitetsmuligheder. 

Dag 2: Vinsmagning og guidet rundtur i Castiglion Fiorentino
Vinsmagning på den lokale vingård, hvor man vil få smagsprøver på flere forskellige vine fra området og også få serveret lidt god mad, naturligvis lokalt produceret.
Derudover byder dagen også på en spændende byrundtur i Castiglion Fiorentino, hvor I vil have jeres egen private engelsktalende guide. 

Dag 3-7: Mulighed for aktiviteter og afslapning
Dagene er til fri disposition og man kan naturligvis benytte sig af en af de mange aktivitetsmuligheder, man finder i området så som trøffeljagt, vandring, cykling, ridning vin- og olivenhøst, ostekursus m.v.

Man kan også vælge at bruge dagene på ren afslaning i de skønne omgivelser i Borgo Gaggioleto.

Dag 8: Afrejse 
Det er nu tid til at tage afsked med Borgo Santo Stefano.

 

Seværdigheder

Ingen priser oprettet

Prisen inkluderer

 • Ophold i 7 overnatninger uden forplejning i villa/lejlighed som beskrevet
 • Slutrengøring
 • Vinsmagning på dag 2
 • Privat guidet byrundtur i Castiglion Fiorentino kun for jeres gruppe/familie

Prisen inkluderer ikke

 • Flyrejse 
 • Ikke nævnte måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Mere

Husk at læse alt igennem, så der ikke kommer nogle overraskelser inden du skal afsted.

Generelt for alle lejligheder og villaer i Toscana:
Det er muligt at få morgenmad bragt til boligen hver dag, og man kan også bestille daglig eller f.eks. midtuge rengøring.

Hvis du ønsker at undgå at stresse over indkøb ved ankomst, så send os din indkøbsliste, og vores partner sørger for at få dit køleskab fyldt op. Denne service koster € 50,- og afregnes sammen med købmandsvarerne ved afrejse.

 

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken