VÆLG INDLOGERINGSDATO -
DAGES OPHOLD -
RING FOR PRIS -
Ring for bestilling (+45) 56 36 25 45

Ferie i Toscana
- Borgo Gaggioleto

Beliggende i skønne Castiglion Fiorentino

Højdepunkter

 • Oplev de smukke toscanske landskaber og de hyggelige byer
 • Bo skønt i historiske omgivelser
 • Nyd lækre måltider og smag på de mange dejlige vine
 • Tag del i de mange aktivitetsmuligheder, som området byder på

Castiglion Fiorentino - unik placering for naturelskere

Den specielle geografiske placering giver også naturelskere mulighed for at nyde gåture langs de gamle ruter i Valle di Chio. Gæsterne finder til deres rådighed kort, vejledninger til vandreture og mountainbike-stier samt yderligere anbefalinger og information for fuldt ud at nyde området.

Agricola Buccelletti er en vidunderlig oliven- og vinfarm, der blev kåret som en af de bedste Agriturismo i Italien i 2014. Beliggende med en panoramaudsigt over dalen Val di Chio mellem Cortona og Arezzo, har familien gennem generationer produceret kvalitetsvine og olivenolie. De ejer også fire udlejningsejendomme i området, som er spredt rundt på farmens grunde.
Il Borgo Gaggioleto er en af disse fire ejendomme.

Landsbyen ligger samlet på en bjergskråning og er omgivet af et skønt varieret grønt område med adgang til vandrestier i det smukke toscanske landskab. Det store fælles poolområdet er naturskønt beliggende med en uforglemmelig panoramaudsigt udover vinmarkerne og byen Castiglion Fiorentino.

Borgo Gaggioleto - Skønne autentiske indkvarteringsmuligheder

Borgo Gaggioleto ligger på en bakke 400 meter over havets overflade på østsiden af Val di Chio med en betagende udsigt over dalen. Denne "Borgo" består af to selvstændige, fritliggende "Cottage" samt yderligere to huse, hver med to lejligheder.

De omhyggeligt restaurerede villaer og huse er malerisk placeret i den gamle landsby, der består af bygninger, der går helt tilbage til år 1100. Restaureringen er blevet udført i respekt for den oprindelige arkitektur for at bevare villaernes rustikke charme, men tilbyder samtidig alle moderne bekvemmeligheder.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Toscana  
Denne rejse er baseret på kør-selv-ferie, men det er muligt at tilkøbe flyrejse og transfer eller lejebil. Man kan selvfølgelig også vælge at tage toget. 

Ved ankomst til velkomstkontoret vil man blive mødt af en medarbejder, som vil eskortere jer til villaen/lejligheden og naturligvis gennemgå stedets faciliteter og aktivitetsmuligheder. 

Dag 2: Vinsmagning og guidet rundtur i Castiglion Fiorentino
Vinsmagning på den lokale vingård, hvor man vil få smagsprøver på flere forskellige vine fra området og også få serveret lidt god mad, naturligvis lokalt produceret.
Derudover byder dagen også på en spændende byrundtur i Castiglion Fiorentino, hvor I vil have jeres egen private engelsktalende guide. 

Dag 3-7: Mulighed for aktiviteter og afslapning
Dagene er til fri disposition og man kan naturligvis benytte sig af en af de mange aktivitetsmuligheder, man finder i området så som trøffeljagt, vandring, cykling, ridning vin- og olivenhøst, ostekursus m.v.

Man kan også vælge at bruge dagene på ren afslaning i de skønne omgivelser i Borgo Gaggioleto.

Dag 8: Afrejse 
Det er nu tid til at tage afsked med Borgo Gaggioleto.

 

Indkvartering

Seværdigheder

Prisen inkluderer

 • Ophold i 7 overnatninger uden forplejning i villa/lejlighed som beskrevet
 • Slutrengøring
 • Vinsmagning på dag 2
 • Privat guidet byrundtur i Castiglion Fiorentino kun for jeres gruppe/familie

Prisen inkluderer ikke

 • Flyrejse 
 • Ikke nævnte måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Mere

Husk at læse alt igennem, så der ikke kommer nogle overraskelser inden du skal afsted.

Generelt for alle lejligheder og villaer i Toscana:
Det er muligt at få morgenmad bragt til boligen hver dag, og man kan også bestille daglig eller f.eks. midtuge rengøring.

Hvis du ønsker at undgå at stresse over indkøb ved ankomst, så send os din indkøbsliste, og vores partner sørger for at få dit køleskab fyldt op. Denne service koster € 50,- og afregnes sammen med købmandsvarerne ved afrejse.

 

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken