Atlantik Travel

Atlantik Travel er en del af Limpopo Travel A/S, som har base på Hvidkilde Gods i Svendborg på Sydfyn. Limpopo Travel A/S startede i 2003 med det formål at sende turister på safari i det sydlige Afrika. Siden er aktiviteterne udvidet kraftigt - også med tilkøbet af firmaets egen lodge i Sydafrika  Balule River Lodge.

Hvorfor vælge at rejse med os?

Først og fremmest laver vi rejser af høj kvalitet. Vores primære opgave er ikke at få dig ud at rejse til den absolut laveste pris. Det er der andre, der er bedre til end os. Vi stiller store krav til vores samarbejdspartnere, så du kan være sikker på, at din rejse bliver den rejse du har drømt om.

Tryghed på din rejse

Vi står til rådighed både før, under og efter din rejse. Qua vores nødtelefon er vi ligeledes ved din side 24/7 under hele rejsen, så måtte der opstå uforudsete udfordringer undervejs, kan du altid få sat i os.

Hos Atlantik er du i gode hænder

Prisen på rejser er som de er. Nogle vil sige, at de er dyrere, end hvis man selv arrangerer - og det er de nok også. Men her skal man tænke på, at når man booker en rejse hos os, så er man dækket under Rejsegarantifonden. Vores krav til turene er, at alt skal være tilrettelagt for dig. Fra du forlader dit hjemland til du kommer retur, skal du være i sikre og gode hænder. Der skal, så vidt det overhovedet er muligt, ikke være nogen uforudsete udgifter eller ærgerlige oplevelser. Vi hjælper dig med at være så godt forberedt på din drømmerejse som overhovedet muligt.

Mød os til en ærlig snak

Du kan møde os på forskellige rejsemesser, men du også velkommen til at besøge os på kontoret for at få en ærlig snak om de forskellige muligheder. Kan du ikke møde os personligt, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til en af vores rejsekonsulenter, hvis du har spørgsmål angående en rejse. Vi har en firmapolitik om, at vi altid svarer indenfor 48 timer.

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken