Medarbejdere hos Atlantik Travel

 

Tina Jeppesen - Direktør

Som rejsende har Tina i dag mere end 50 lande på sit CV. Med en bred viden om hele vores vifte af rejsemål, fungerer hun desuden som back-up for de landeansvarlige rejsekonsulenter.

Tina har arbejdet i rejsebranchen siden 1991, og det er siden blevet til et hav af rejser fordelt på verdens kontinenter (bortset fra Antarktis). Rejserne er af meget blandet standard – lige fra den primitive rejse med rygsæk i Australien til top luksussafarier i Afrika. Fællesnævner for mange af rejserne er, at natur og dyreliv er i fokus. Så er du i tvivl om, hvor rejsen skal gå hen, så kan Tina helt sikkert giver dig gode råd med på vejen.

E-mail: tina@atlantik.dk 


Ulla Fregerslev - Rejsekonsulent & produktion

Ulla B. Fregerslev har været i rejsebranchen siden 1978, og har stor erfaring med salg og produktudvikling. Hun har rejst intensivt i en lang række lande.

I årenes løb har hun blandt andet besøgt Norge, Sverige, Island, Finland, stort set alle hjørner af Storbritannien og Irland, Frankrig, Italien og Spanien samt mange lande i Østeuropa. Uden for Europa har hun været på spændende eventyr i bl.a. Alaska og Canada, og så banker hendes hjerte også for Afrika med talrige rejser til Sydafrika, Namibia, Botswana, Kenya, Tanzania, Mozambique, Zimbabwe og Zambia.

E-Mail: ulla@atlantik.dk 

 


Linda Bertelsen - Rejsekonsulent

Det er ikke til se, hvis man ikke ved det, men Linda har været ansat i rejsebranchen i mere end 35 år.

Linda har rejst på de fleste kontinenter, ofte med en ketcher i bagagen - hun er nemlig passioneret badmintonspiller. Linda har, som de fleste på kontoret, en stor passion for rejser til Afrika.

Til hverdag sider Linda i vores salgsafdeling, hvor hun sidder klar til at sammensætte/designe drømmerejsen sammen med dig.

E-Mail: linda@atlantik.dk

 

 


Sofie Nielsen – Rejsekonsulent, SoMe & webmaster

Sofie har en baggrund som uddannet markedsføringsøkonom i 2017 og blev i sommeren 2018 uddannet Professionsbachelor i Digital Konceptudvikling med speciale i Commerce.

I forbindelse med hendes tidligere uddannelse, markedsføringsøkonom-uddannelsen, var Sofie i praktik hos os som Marketingassistent. Interessen for virksomheden og rejseliv voksede i den periode.

Sofie har en del kasketter på i hverdagen, hvor hun både tager sig af vores online platform (hjemmeside, Facebook, instagram mm), men ligeledes sidder klar til at hjælpe vores kunder med at sammensætte den perfekte rejse. Sofie har rejst i mange lande og deler gerne ud af sine erfaringer.

E-Mail: sofie@atlantik.dk

 

 


Mette Skovsgaard – Salgsassistent/support

Mette har været ansat i rejsebranchen siden 1996. Hun er vokset op i en familie, hvor hun som barn blev taget med rundt på alverdens rejser - primært i Europa. Det blev starten på en passion for at rejse. En passion, der har fyldt rygsækken godt op med oplevelser. Mettes hjerte banker specielt meget for det afrikanske kontinent, hvor mange ture er gået til lande som Zimbabwe, Namibia, Sydafrika, Kenya og ikke mindst Mauritius, som er et yndet rejsemål.  

Mette sidder i vores salgssupport, hvor hun håndterer de administrative opgaver fra rejsen bestilles, til du er hjemme igen.

E-mail: mette@atlantik.dk

 

 

Åse Svedal - Bogholder

Åse har været ansat i rejsebranchen i mere end 30 år. Hun sikrer, at der er styr på alt med tal samt klarer alle betalinger til ind- og udland. Har du spørgsmål til din indbetaling, så kan Åse helt sikkert hjælpe dig.                                              

E-mail: aase@atlantik.dk

 

 

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken