« Tilbage

Aktiv ferie i Toscana

Naturen og klimaet i og omkring Toscana lægger op til udforskning af området, og her er der rige muligheder for at være aktiv på sin ferie med vandre- og cykelture, mountain bike, rideture og meget mere.

Her er en række eksempler som både foregår på selve ejendommen eller i nærområdet:

Vandring: Der er masser af vandreture man kan gå på egen hånd og der kan udleveres kort med anbefalede ruter og kort. Det er også muligt at få en stedkendt professionel engelsktalende vandreguide med.

Cykling: Oplev de skønne toscanske landskaber på to hjul. Der er både mulighed for guidede cykelture af en hel eller en halv dags varighed samt cykelture på egen hånd, og der er mulighed for både at leje almindelige cykler eller el-cykler. Det er også muligt at lave en vinsmagningstur på cykel.

Vespa eller Fiat 500 Vintage: Hvad med at leje en rigtig Vespa scooter eller en Fiat 500 og tage på tur ad de små snoede veje, besøge et par vingårde eller en lille lokal restaurant.

Ridning: Val di Choi byder også på mulighed for ridning. Man vil naturligvis få en hest som passer til ens størrelse samt rideerfaring.

Varmluftballon: Tag en flyvetur i varmluftballon over de smukke toscanske landskaber. En helt unik oplevelse.

For børnene: Der er også tænkt på børnene. Pooludstyr for børn udlånes gratis, og der kan også arrangeres gratis skattejagt på ejendommen. Derudover er der mulighed for pasta kurser for børn og ponyridning på en nærliggende gård.  Har man brug for det, er det også muligt at få en babysitter.

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken