Den ægte naturoplevelse findes i Alaska

Højdepunkter

  • Kæmpe naturoplevelse
  • Fantastisk lystfiskeri
  • Variende vejr og klima

Fiskeri i Alaska

Hvis du er til storslået, vild og uberørt natur, så er Alaska måske noget for dig. Om du er fluefisker eller spinnefisker, så er Alaske et sandt paradis for lystfiskeren, som vil have lidt ud over det sædvanlige. Alaska er med sine mange floder og sneklædte bjergtoppe noget helt specielt, som vi ikke kan finde herhjemme. Alaska har et rigt dyreliv, og det er ikke ualmindeligt at opleve bjørne, elge, hjorte og ørne på tæt hold. En fiskerejse til Alaska er en oplevelse for livet, og man kan ikke sammenligne fiskeri i Alaska med noget andet sted i verden.

Klima og vejr i Alaska

Vejret i Alaska kan byde på meget variation, så som regn, storm, sne, solskin. Fiskere skal være opmærksom på, at det er vigtigt at pakke det rigtige udstyr, og at komme godt forberedt afhængigt af tidspunktet på året. Vi hjælper gerne med råd før din rejse.

 

Søgeresultater

Praktisk information ved rejser til Alaska

Rejse & afbestillingsforsikring:

Vi kan anbefale, at der tegnes såvel en afbestillings- som rejseforsikring. En afbestillingsforsikring på 4% af rejsens pris udløser – i tilfælde af afbestilling - et tilgodebevis til en ny rejse. Ønsker man i stedet at få penge retur, koster afbestillingsforsikringen 6% af rejsens pris. Afbestillingsforsikring skal tegnes sammen med bestilling af rejsen eller senest ved første indbetaling.

Atlantik Travel har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til en fornuftig pris til dækning på din ferierejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse-eller afbestillingsforsikring gennem Atlantik Travel, kan du kontakte din rejsekonsulent eller kontakte vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@atlantik.dk 

Tidsforskel mellem Danmark og Alaska:

Danmark er 10 timer foran Alaska.

Billeder:

Vi er meget interesseret i at modtage billeder fra vore kunder, og disse vil evt. blive brugt i forbindelse med tilbudsmateriale eller katalog, som udkommer sidst på året. Vi vil meget gerne have billederne tilsendt hurtigst mulig efter hjemkomsten. Hvis et eller flere billeder kommer i kataloget, får du kr. 500,- på et tilgodehavendebevis, som kan bruges på den næste rejse.

Nødtelefon:

Atlantik Travel har oprettet en nødtelefon, hvor vores kunder uden for almindelig kontortid - i alle døgnets timer og på alle ugens 7 dage - altid kan komme i forbindelse med en kompetent medarbejder. Det skal understreges, at denne telefonlinje kun er beregnet til egentlige nødopkald, hvor det er en absolut nødvendighed, at komme i forbindelse med enten Atlantik Travel eller en pårørende. Brug denne nødtelefon når absolut påkrævet, og undgå venligst misbrug. Tlf.nr. +45 3026 2540.

Evt. misforståelser:

Skulle der under opholdet, mod forventning, opstå misforståelser: problemer af den ene eller anden karakter, som du ikke mener selv at kunne løse, kan vi kontaktes i kontortiden (mandag-fredag kl. 8.30-17.00) på tlf.nr. +45 56 36 25 45 . Det er for sent at rette evt. misforståelser eller fejl efter hjemkomsten. Derfor gør vi opmærksom på, at det er uhyre vigtigt, straks at underrette os, hvis der opstår uløselige problemer. Kun i tilfælde, hvor vi har været underrettet, vil en sådan klage blive behandlet.

Hjemkomsten:

Vi er altid glade for at høre ”sidste nyt derudefra” efter hjemkomsten. Det er af største vigtighed, for at vi løbende kan følge med i, hvad der sker "derude". Derigennem kan vi udvikle og evt. forbedre vore rejsemål. Derfor - hvad enten det er ris eller ros til os – hører vi meget gerne om det.

Vi håber, at ovenstående giver svar på alle de spørgsmål, der naturligt er før afrejsen. Skulle der være ubesvarede spørgsmål, må du ikke tøve med at kontakte os - vort arbejde er i første række at betjene vore kunder.

Atlantik Travel er naturligvis medlem af Danmarks Rejsebureauforening, Rejsegarantifonden og Pakkerejseankenævnet.

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken