« Tilbage

Svensk Lapland

Svensk Lapland er et af kun 7 steder i verden, hvor man kan opleve de arktiske egne. Svensk Lapland byder på spændende oplevelser, som det er svært at finde andre steder i Sverige, Europa og sågar hele verden. Denne region er hjemsted for kendte unikke attraktioner, som f.eks. Icehotel og Treehotel, men også for ægte og autentisk turisme i en lidt mindre skala med fokus på den uberørte natur, befolkningen og den arktiske kultur.

I Laplands vidunderlige natur kan man opleve endeløse skove,  store søer, majestætiske bjerge, tusindvis af kilometer af elve, øde moseområder, og ikke mindst masser af god plads. Dyrelivet er også ganske fantastisk. Her kan man både opleve rensdyr, elge og bjørne, samt tjur og urfugl, et rigt fugleliv i sommermånederne. I vintermånederne er der rige muligheder for at tage på hundeslæde safari, opleve nordlys, isfiskeri, ture på snescooter samt meget mere.

Vidste du, at svensk Lapland er 12% større end Island, med en befolkning som er 7% mindre. Om sommeren er der midnatssol og lyst 24 timer i døgnet. Nordlys kan opleves fra august til april, og området her er et af de allerbedste, hvor dette enestående naturfænomen kan betragtes.

Samerne og deres spændende årtusindgamle kultur er bestemt også en af Laplands helt store attraktioner, og der er rige muligheder for at komme på besøg og suge til sig om deres levevis i disse af og til ganske barske områder.

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken