Fiskeriet i Polen er ensbetydende med fantastisk fluefiskeri

Højdepunkter

  • Fluefiskeri
  • Mulighed for rigtig mange fisk
  • Flot natur

Fiskeri i Polen

Der er ikke mange, som forbinder med Polen med godt fiskeri, men med vores ture til Polen de foregående år, kan vi kun sige, at fiskeriet er i en klasse for sig. Igennem 5 år har vi nu haft ture, og River San bliver ved med at levere. Faktisk synes fiskeriet at blive bedre år for år. Er du til fluefiskeri med små nymfer og tørfluer, og har lyst til at prøve noget nyt, så skal du tage med os til Polen.

Vi er meget opsatte på at give dig en rigtig god oplevelse, hvor det eneste du skal tænke på er dit fiskeri. Igennem de sidste år har vi fundet den helt rigtige, lokale guide. Han vil alle 5 fiskedage, med et glimt i øjet, sikre, at du bruger de rigtige fluer, den rigtige teknik, og sørge for at vi har de gode pladser. Vores rejseleder sørger for at alt lige fra transport fra lufthavnen til forplejningen på lodgen, samt at der bliver taget de rigtige hensyn, så alle får det bedste ud af opholdet.

Jens, som var med på turen i 2014, udbrød efter 5 dages hektisk fiskeri. ”Jeg har aldrig set så mange fisk i en flod nogen anden sted i verden” og fulgte op med ”fiskeriet her er jo helt i særklasse”.

Tag selv med og få en fiskeoplevelse for livet

Søgeresultater
HAR DU SPØRGSMÅL?

Tina Jeppesen

Telefon: 63211029

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken