« Tilbage

River San

River San er en stor flod. Vandet er klart, og for den erfarne fisker er dage med mange fisk bestemt muligt. River San løber i et bjergrigt område og vi oplever altid noget særligt på vores ture. Hjorte der springer over floden eller bæveren, der pludselig stikker sit store hoved op. Storke, vildsvin, ørne, isfugle mm. Alt sammen noget der binder oplevelsen sammen. Tag med og oplev Polens smukke natur og få en fiskeoplevelse for livet. Igennem flere år har vi arrangeret ture til dette fantastiske fiskeområde.

Vores rejseleder er klar til at sikre dig en grundig indføring i fluefiskeri med tørflue og nymfe. Der er en fiskeguide til rådighed under hele turen. Vi tør godt at sige, at du nok skal få fisk på krogen. Vi fisker primært på et ”no kill”-område over 6 km. Der er et begrænset antal dagskort i udbud, og derfor kan vi være sikker på at have store områder for os selv. Vi fisker primært efter stallinger og bækørreder. Gennemsnitsstørrelsen er mellem 35 – 45 cm. Fiskene kan i perioder være særdeles selektive, og især i september er præcision i fluekastet godt at have trænet. Der er også andre meget store fisk i San, herunder den legendariske huchen eller taimen, en magtfuld aggressiv laksefisk, som kan blive mere end 1 meter lang. I 2015 fangede vi nogle stykker på op til 60 cm.

På River San kan du også tage udfordringen op med de store svære selektive fisk, hvor fluen skal ramme millimeter præcist. Fiskeri med tørflue er den foretrukne fisketype. Denne fisketype giver oplevelser hele dagen. Tidligt på dagen er fiskeri med små nymfer i str. 18 – 20 det foretrukne redskab. Selv de helt store stallinger tager villigt de små nymfer. Har du lyst til at lære mere om det spændende nymfefiskeri, giver guiden gerne et kursus i ”micro nymphing”. På River San oplever man vilde klækninger af fluer, hvilket til tider giver et hektisk fiskeri. Du vil opleve at tiden flyver afsted. Dagen uden ringende fisk hører til sjældenheder, og især aftenfiskeriet er helt exceptionelt. I juni er fiskeformen primært med vårfluer eller caddis fluer. I september er det de små døgnfluer, der klækker i meget stort antal.

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken