« Tilbage

Jersey War Tunnels

Jersey War Tunnels fortæller den sande historie om krigstidens på Jersey på en måde, som ingen anden turistattraktion gør. Det er det bedste sted at få et sandt billede af, hvordan livet virkelig var på Jersey under Anden Verdenskrig. Udstillingen er anbragt i et underjordisk tunnelkompleks.

Under 2. verdenskrig blev Jersey efterladt forsvarsløs af Storbritannien, og øen blev besat af tyske styrker. Jersey War Tunnels er et produkt af den fem lange års besættelse og vidner om nazistregimets grusomhed. Tunnelerne blev bygget af mere end 5.000 ​​tvangs- og slavearbejdere fra nationer overalt i Europa. Tunnelkomplekset er udgravet i mere end 50 meters dybde, og omfatter mere end 1.000 meter tunneler. De blev designet til at give det tyske besættende infanteri mulighed for at modstå allierede luftangreb og bombardementer i tilfælde af en invasion. I 1943 blev det omdannet til et akuthospital.

De indeholder i dag en underjordisk samling af tankevækkende udstillinger, der fortæller den fascinerende historie om Jersey's besættelse fra modstand, til sult og derefter eventuel befrielse.

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken