« Tilbage

Stalldalen *** på Åland

Stalldalen ligger i Godby i hjertet af Åland med udsigt over Långsjön. Uden for døren venter grønne marker, smukke skove og blinkende søer. Tærsklen mellem udvendigt og indvendigt er minimal, så du kan nyde naturen pa tætteste hold. Stalldalen drives af to meget engagerede ejere, Christian og Jessica, der virkelig gør besøget og maden til en mindeværdig oplevelse.

Stalldalen er fuldstændig renoveret med velgennemtænkte ideer og engagement! Det er en bygning fra 1930’erne med solide, traditionelle og tidsløse materialer kombineret med genbrugsstoffer og moderne elementer. Stalldalen har 17 værelser som alle giver en følelse af frisk og evig sommer. Morgenmad og middag serveres i den lækre spisestue.

Her kan du nyde et autentisk og hyggeligt ophold i naturen – du kan også dyppe dig i søen eller måske nyde en kold øl i en liggestol eller på molen (uden ekstra omkostninger, undtagen øllen).

Faciliteter: Gratis WiFi, Sauna og vildmarksbad ved søen (mod gebyr), badeplads, spisestue/restaurant, miljøinitiativer, wellnessområde med swimminpool og sauna, svanemærket hotel. 

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken