« Tilbage

Somerville Hotel, St. Aubin ****

Det ikoniske Somerville Country House Hotel i St Aubin er synonym med Jersey.

Hotellets historie går langt tilbage. Oprindeligt blev det opført som en privat bolig, indtil det blev ombygget som hotel i slutningen af 1800-tallet. Siden da har bygningerne været benyttet som hotel, bortset fra tiden under 2. Verdenskrig, hvor hotellet blev overtaget af tyskerne, som besatte øen indtil den 9. maj 1945.

Det familieejede hotel er beliggende på en klippeside med den smukkeste panoramaudsigt, hvor man kan se helt til St. Helier i den anden ende St. Aubin bugten.

Uanset om du sidder i baren, restauranten eller ligger ved den opvarmede swimmingpool, kan du følge med i sejlbådene, der kommer ind til St. Aubins havn lige nedenfor hotellet.

Du kan også bare læne dig tilbage og følge med i tidevandets bevægelser, da Jersey har en af verdens største forskelle mellem høj- og lavvande, helt op til 12 meter, som tydeligt ses på bådene i havnen, som ved lavvande ligger på bugtens sandbund.

Hotellet har i alt 59 værelser, som alle er velindrettede og med gode faciliteter. Alle værelser er naturligvis udstyret med gode senge og private badeværelser med brus og kar samt toilet. Der er også TV, safety box, gratis wifi, og te- og kaffefaciliteter på alle værelser.

I restauranten, Tides, serveres skønne måltider med blandt andet alt godt fra havet, samt retter lavet af lokalt producerede varer, både kød og grønt. Husk også at aflægge den hyggelige bar, Voyager Curiosity Lounge et besøg.

Mulighed for opgradering af værelsestyper, bl.a. med havudsigt, mod tillæg.

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken