« Tilbage

Mercure Hotel ****, Inverness

Mercure Inverness Hotel ligger i hjertet af Inverness pulserende centrum. Det har det dramatiske højland i baggrunden og udsigt over den fredelige flod Ness. Hotellet er den perfekte placeret centralt i byen og tæt pa floden, og der er adgang til gode butiksstrøg, kulturelle seværdigheder og ikke mindst anmelderroste restauranter. 

Dette nyrenoverede, moderne 4-stjernede hotel er charmerende med sit lokalt inspirerede interiør. Hotellet har 118 værelser og er kendt for sine yderst komfortable senge. 

Sørg for at forkæle dig selv pa hotellets ’33 Church Street Bar & Brasserie’ med et godt vinudvalg. Slap af i baren med en traditionel skotsk whisky eller en trendy Pink Gin. Sørg for at reservere vinduesplads!

Her på hotellet kan du nyde at være tæt pa byens centrum og samtidig have en fin udsigt over enten floden eller den gamle bydel.

Faciliteter: Gratis WiFi, TV, te- og kaffefaciliterer, aircondition og safety box på alle værelser, Fitnesscenter, bar og restaurant. Hotellet tager miljøinitiativer som en del af Accor Sustainability Programme.

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken