« Tilbage

La Guardata

Villa La Guardata ligger på en bjergskråning blandt olivenlundene og har en panoramisk beliggenhed med udsigt over den nærliggende landsby Castiglion Fiorentino, som ligger 2 km væk.

La Guardata 1 ligger i stueetagen og består af en stor opholdsstue med pejs, tv med dvd, telefon, Wi-Fi, veludstyret køkken med elektrisk ovn, køleskab, opvaskemaskine, spiseplads med bord til 8/10 personer samt et soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med badekar, et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med brusebad, vaskerum, centralvarme og aircondition. Til lejligheden er der adgang til en dejlig veranda, hvor der er en gammel brændeovn, der også fungerer som en grill og et udendørs bord i haven til 8/10 personer.

La Guardata 2 ligger på anden sal og består af en stue med sovesofa, tv, telefon, Wi-Fi, veludstyret køkken med elektrisk ovn, køleskab, opvaskemaskine, spiseplads med et bord til 8 personer, en pejs ,  et soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse med badekar, et soveværelse med 2 enkeltsenge, badeværelse med badekar, vaskerum, centralvarme og aircondition. Til lejligheden er der adgang til en dejlig loggia, der giver mulighed for at spise morgenmad, mens du nyder det smukke landskab og de intense dufte fra det toscanske landskab. Udenfor er det udstyret med et bord til 6/8 personer og en stor stengrill.

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken