« Tilbage

Best Western Strand Hotel **** på Gotland

Velkommen til et førsteklasses hotel i Visby. Best Western Strand Hotel ligger midt i verdensarvsbyen Visby, lige inden for ringmuren. Hotellet er omringet af smukke middelalderlige omgivelser, og kun et stenkast fra havet.

Hotellet ligger i det gamle Visby Bryggeris lokaler fra 1854. Bryggeriet blev omdannet til et hotel i 1982 og startede som et lille familiehotel med kun 13 værelser. I dag består hotellet af 124 værelser og suiter.

Udover at du bor tæt på flotte gamle middelalderbyggerier og charmerende gader med små cafeer og butikker, bor du i komfortable og hyggelige omgivelser på hotellet. Alt afhængigt af om du rejser alene, med en partner eller måske har hele familien med, kan Best Western Strand Hotel i Visby tilbyde et hotelværelse til ethvert behov. Samtlige værelser har en arbejdsplads, bekvemme senge, internet og TV. Udover de stilrene og hyggelige værelser har du alle muligheder for virkelig at slappe af i den fine relax-afdeling, som alle gæster har fri adgang til. Her findes der både sauna, dampbad, en tempereret pool og skønne opholdsområder. Selve atmosfæren og den hyggelige indretning er grund nok til at aflægge et besøg. Visby er en populær by, som hvert år tiltrækker mange besøgende fra nær og fjern.

Når du bor på Best Western Strand Hotel i Visby, indgår der en solid morgenmadsbuffet. Til aftensmad finder du et stort udvalg af restauranter og caféer i nærheden.

Faciliteter: Gratis WiFi, TV på alle værelser, te- og kaffefaciliteter med elkedel på alle værelser, wellnessområde med lille swimmingpool og sauna. 

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken