Generelle praktiske informationer i forbindelse med din rejse

Check-in på flyrejsen:

Der må hos de fleste luftfartsselskaber frit medtages 20 kg (business class dog 30 kg) bagage pr. person samt 1 stk. håndbagage, som højst må veje 5-8 kg - hvis ikke andet er meddelt i din rejseplan. Check altid luftfartsselskabets hjemmeside.

HUSK, skarpe genstande, knive, sakse m.v. må ikke forefindes i håndbagagen, men skal pakkes i den del af bagagen, der checkes ind; samt at der er specielle regler for at medbringe diverse væsker. Husk at checke reglerne for den lufthavn/luftfartsselskab du rejser med.

Hvis du medbringer powerbank på din flyrejse, er der nogle ting som du skal være opmærksom på. Der findes visse regler for at medbringe powerbanks ombord på et fly. Da disse regler kan variere, skal du altid tjekke de aktuelle regler for dit flyselskab. 

Der er nogle hovedregler:

Powerbank skal være i din håndbagage. (Da man nemmere kan slukke ildebrand i kabinen end i flyets lastrum, skal powerbank opbevares i håndbagage.)
Powerbank må max være på 100Wh (ca. 27.000 mAh)
Du må max medbringe 2 stk powerbanks.

Sædereservation

På visse luftfartselskaber er det muligt at forhåndsreservere sæder mod betaling. Dette kan gøres på luftfartselskabernes hjemmeside eller vi kan gøre det for dig. Vi gør dog opmærksom på, at luftfartsselskabet ikke garanterer reservationen, da den kan blive ændret, hvis de ændrer flytype inden afrejse.

Egen flyreservation

Ønsker du selv at stå for flyrejsen til/fra destinationen, skal du være opmærksom på at vi ikke har mulighed for at hjælpe i forbindelse med flyrejsen. F.eks. ved strejke, aflysning, forsinkelse m.m.

Forsikring

 

1. Afbestillings-forsikring:

Rammer akut sygdom, som medfører hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje for dig selv, dine nærmeste pårørende eller din rejseledsager, kan du uden omkostninger udsætte den bestilte rejse til et mere passende tidspunkt. Brand eller indbrud i egen bolig eller egen virksomhed umiddelbart inden afrejse kan også være grund til at udsætte rejsen.

 

Har du tegnet en afbestillingsforsikring til 4% vil du få udstedt et tilgodebevis på rejsens pris af Atlantik Travel.

Har du tegnet en afbestillingsforsikring til 6% vil du få refunderet rejsens pris af Europæiske ERV Rejseforsikring.

2. Rejseforsikring:

Med Europæiske ERV’s omfattende rejseforsikring er du sikret økonomisk mod følgerne af næsten ethvert uheld i forbindelse med ferierejsen.

Danskerlisten

Det kan være en god idé at oprette en profil hos Udenrigsministeriet og registrere kontaktoplysninger i forbindelse med rejser i udlandet, så myndighederne ved hvor man befinder sig, hvis der skulle opstå en krisesituation.
Det gøres via Udenrigsministeriets gratis APP "UM Rejseklar". Har du ikke en smartphone kan du tilmelde dig via nettet på danskerlisten.um.dk..
Har du akut behov for bistand kan du kontakte nærmeste ambassade eller konsulat eller Udenrigsministeriets globale vagtcenter på + 45 3392 1112.

Medicin

Hvis du tager medicin med euforiserende virkning med på rejsen i EU, skal din medicin have et såkaldt pillepas. Det gælder f.eks. for sovemedicin, stærk smertestillende medicin - men også noget så harmløst som Kodimagnyl. Check evt med din læge eller på www.apoteket.dk, hvor du også kan bestille dit pillepas online og hente det på dit lokale apotek dagen efter. Pillepasset er gratis.

Vaccination

På Statens Serum Instituts hjemmeside kan du se hvad der anbefales af vaccinationer til din destination - Se her

Indkvartering

Vore kunder bliver, hvis andet ikke er aftalt, indkvarteret i to-sengsværelser. Man bliver dog altid opkrævet for enkeltværelse hvis:

·         Man tilmelder sig individuelt
·         Man rejser alene (på gruppeture kan det arrangeres at bo sammen to og to)
·         Der rejser et ulige antal
·         Man tildeles enkeltværelse på stedet
·         Man sover alene i flersengsværelse
·         Man bestiller enkeltværelse

Tillægget varierer fra destination til destination.

Afbrydelse af ophold

Hvis man af den ene eller anden grund forlader destinationen før tid, vil der IKKE finde nogen tilbagebetaling sted for de ydelser, man derved ikke har modtaget.

Evt. misforståelser

Hvis der - mod forventning - skulle opstå problemer under opholdet, som du ikke mener selv at kunne løse, kan du kontakte os enten pr. telefon 0045 70 20 38 86 i kontortiden. Da det som sagt er for sent at rette evt. misforståelser eller fejl efter hjemkomsten, er det meget vigtigt, at du i sådanne tilfælde underretter os, således at vi har mulighed for at rette misforståelserne med det samme. Kun i tilfælde, hvor vi har været underrettet, vil evt. klager kunne behandles.

Billeder

Vi er meget interesseret i at modtage billeder eller videoer fra vores rejsende, og disse vil evt. blive brugt i forbindelse med tilbudsmateriale, hjemmeside, facebook og nyhedsbreve. Vi vil meget gerne have billederne tilsendt hurtigst mulig efter hjemkomsten.

Nødtelefon

Atlantik / Limpopo Travel har en nødtelefon, hvor vore kunder uden for almindelig kontortid - i alle døgnets timer og på alle ugens 7 dage - altid kan komme i forbindelse med en kompetent Limpopo medarbejder. Det skal understreges, at dette nummer kun er beregnet til egentlige nødopkald, hvor det er en absolut nødvendighed at komme i forbindelse med enten Atlantik / Limpopo Travel eller en pårørende. Brug denne nødtelefon når absolut påkrævet, men undgå venligst misbrug! - ++45 30 26 25 40.

Hjemkomsten

Vi er altid glade for at høre fra dig efter hjemkomsten. Det er af største vigtighed, for at vi løbende kan følge med i, hvad der sker "derude". Derigennem kan vi udvikle og evt. forbedre vore destinationer. Derfor - hvad enten du har ris eller ros til os - lad os høre fra dig! Vi håber, at ovenstående giver dig svar på alle de spørgsmål, du måtte have før afrejsen. Skulle du have ubesvarede spørgsmål, må du ikke tøve med at kontakte os - vores arbejde er i første række, at betjene dig.

Naturligvis er Atlantik Travel medlem af Danmarks Rejsebureauforening, rejsegarantifonden og pakkerejseankenævnet.


Venlig hilsen

Atlantik Travel

 

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken