Velkommen til Atlantik Travel

Vi, hos Safari Eksperten, har brugt en del af tiden under corona-nedlukningen på at barsle med et nyt rejseunivers - Velkommen til Atlantik Travel - En verden af naturoplevelser.

På vores rejser til det afrikanske kontinent har vi årelang erfaring med at arrangere unikke naturoplevelser, og den erfaring og ”know how”, har vi nu brugt til at udvikle en række spændende nye rejser til forskellige rejsemål i Europa.

Vi har lagt vægt på, at rejserne skal gå til naturskønne områder med et rigt dyreliv, og hvor der også er mulighed for en del forskellige aktiviteter. Samtidig er ophold i gode og behagelige omgivelser, og et højt serviceniveau er også af betydning. Vi lægger vægt på, at mange af rejserne gerne skal gå til destinationer, som man måske ikke finder på ethvert rejsebureaus hjemmeside.

Vi har set meget frem til at kunne præsentere vores nye brand og vores fine lille perlerække af helt unikke rejser. Lad os her bare nævne destinationer som Gotland, Jersey, svensk Lapland, Øhop i Østersøen, Nordirland og det skotske højland. En del af rejserne er unikke rejser med privatfly, og andre er baseret enten på ”kør selv” eller rejser med rutefly.

Vi har flere nye rejser og destinationer i støbeskeen, som vil blive tilføjet efterhånden, så du kan roligt glæde dig.

Tilmeld dig Atlantik Travel’s nyhedsmail her, så du ikke går glip af nogen af vores nyheder.

Tilmeld nyhedsmail

Gå ikke glip af spændende rejsetilbud og masser af inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken